Σάββατο 13 Απριλίου 2013


13/4/2013

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ – DISCLAIMER : Το σύνολο των κατωτέρω αναφερόμενων από την SAΜΑN Financial Consultants αποτελούν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν θα πρέπει να λαμβάνονται ως στοιχεία προτροπής αγοράς ή πώλησης  επενδυτικών τίτλων.


saman.gr

Barnier: Μέτοχοι και επενδυτές θα διασώζουν τις τράπεζες
πηγή : Capital.gr

Σχόλιο : 
Αυτό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο και είναι μία μεγάλη αλήθεια .. επιτέλους μετά από τόσα χρόνια ακούμε και διαβάζουμε αλήθειες .. Τα ομόλογα έχουν χάσει την αίγλη της δεκαετίας του '90 και 2000 άρα λογικά πηγαίνουμε σε πιο άμεσες λύσεις που δεν είναι άλλες από το να βάλουν επιτέλους το χέρι στη τσέπη τους τα ''golden boom babies'' και να επιστρέψουν κάποια από τα κέρδη των τελευταίων δεκαετιών προς τον ένα και μοναδικό κοινό σκοπό της διατήρησης της υγιούς κυκλοφορίας του χρήματος -μέσω τραπεζών- εντός της κοινωνίας  ... δυστυχώς ή ευτυχώς μάλλον, αυτό που συντελείτε τη τελευταία 3ετία στην Ευρώπη δεν είναι άλλο από την αποκατάσταση της υγείας του χρήματος .. δυστυχώς διότι κάτι τέτοιο δε το βλέπουμε στις ΗΠΑ!! αλλά και στις όμορες - δορυφόρους της Ε.Ε χώρες όπως Τουρκία και Ηνωμένο Βασίλειο ..Αυτές βρήκαν τα κοπτήρια και δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να κόβουν χρήμα και να το ρίχνουν στην αγορά .. πετώντας κάτω από το χαλί τα βραχυπρόθεσμα χρηματοοικονομικά προβλήματά τους, δημιουργώντας μία φούσκα άνευ προηγουμένου ..

Σημείωση .. να που παρ όλο τα προβλήματα της Ε.Ε το Ευρώ θεωρείτο πολύ σκληρό νόμισμα .. κάποιοι βλέπουν μακρυά και διατηρούν θέση σταθερότητας σε αυτό ...   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου