Τρίτη 21 Μαΐου 2013

saman.gr

Η κατάσταση στον τραπεζικό κλάδο πρέπει να θεωρείτε αναμενόμενη ... ''έστησαν'' το αυτονόητο οι μεγαλομέτοχοι - Διοικητές των Τραπεζών.. ώθησαν τις μετοχές στα ΄΄ουράνια΄΄... δημιούργησαν τεχνικά αγοραστικό ενδιαφέρον ... και αυτοί πούλησαν για ''μπουν'' στην αύξηση .. Γιάννης πίνει - Γιάννης κερνάει.. δείτε, παρακάτω την ανακοίνωση που πέρασε στα ψιλά γράμματα .. Σημειωτέο:  αυτοί δεν έχουν Τιμή Κτίσης στις μετοχές τους .. οι επενδυτές όμως ; π.χ : ένας μικροεπενδυτής έχει 1500μετ στα 10€ έδωσε δηλαδή 15000€, τώρα μπαίνει με το τεχνικό ενδιαφέρον και αγοράζει άλλες 1500 στα 1,20€ .. θα έχει 3000μετ στα 5,6€ και θα πρέπει για την αύξηση είτε ΑΛΦΑ είτε ΕΤΕ να δώσει επιπλέον άλλα 2568€!!... δηλ.. στην υγειά του κορόιδου!!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Bank: Πώληση μετοχών από μέλη του Δ.Σ. για να

συμμετάσχουν στην ΑΜΚ


Στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Bank προτίθενται, υπό την ιδιότητά των ως μετόχων, να συμμετάσχουν εκτελεστικά μέλη, περιλαμβανομένου του προέδρου, του διοικητικού της συμβουλίου, με την πώληση έως 15 εκατ. μετοχών κυριότητος ή συμφερόντων των ιδίων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, εκτελεστικά μέλη, περιλαμβανομένου του Προέδρου, του Διοικητικού της Συμβουλίου προτίθενται, υπό την ιδιότητά των ως μετόχων της Τραπέζης, να συμμετάσχουν στην εγκριθείσα, δια της από 16/4/2013 αποφάσεως της Εκτάκτου Γενικής Συνελεύσεως, αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αυτής και, προς το σκοπό χρηματοδοτήσεως της υπόψη συμμετοχής των, να πωλήσουν έως 15 εκατ. μετοχές εκδόσεως της Τραπέζης και κυριότητος ή συμφερόντων των ιδίων.



Πηγή:www.capital.gr

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ – DISCLAIMER : Το σύνολο των ανωτέρω αναφερόμενων από την SAΜΑN Financial Consultants αποτελούν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν θα πρέπει να λαμβάνονται ως στοιχεία προτροπής αγοράς ή πώλησης  επενδυτικών τίτλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου