Πέμπτη 2 Μαΐου 2013


Η ΕΚΤ επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις των περισσότερων οικονομολόγων και κατά τη σημερινή συνεδρίαση της διοικητικού της συμβουλίου αποφάσισε να προχωρήσει σε μείωση του βασικού της επιτοκίου κατά 25 μονάδες βάσης στο ιστορικό χαμηλό του 0,5%

πηγή : Ναυτεμπορική

Η ΕΚΤ μειώνει το επιτόκιο και προσπαθεί να δημιουργήσει τη πολυπόθητη ΑΝΑΠΤΥΞΗ ..  αυτή δύσκολα θα έρθει διότι το χάσμα μεταξύ βορά και νότου είναι τόσο μεγάλο που αν δε βγουν ευρωμόλογα δε πρόκειται να κλείσει ποτέ .. Κάποιοι δε θέλουν να γίνει για ευνόητους λόγους -καθαρά κερδοσκοπικούς.  Επίσης πέρα από αυτούς (ΒΟΡΕΙΟ Ευρωπαίους) που δε θέλουν το κλείσιμο του ΧΑΣΜΑΤΟΣ είναι και οι Αμερικανοί οι οποίοι προχωρούν ακάθεκτοι στη κοπή δολαρίων ύψους 3ων δις τα οποία θα ριχτούν στην αγορά το αργότερο μέχρι τον ερχόμενο ΟΚΤ .. η Ευρώπη σε αυτό το φαγοπότι που να χωρέσει και να τυπώσει και αυτή ΕΥΡΩ ?  παραμένει θεατής και το μόνο που παρατηρεί είναι ΥΦΕΣΗ - ΥΦΕΣΗ - ΥΦΕΣΗ.. 


saman.gr 
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ – DISCLAIMER : Το σύνολο των κατωτέρω αναφερόμενων από την SAΜΑN Financial Consultants αποτελούν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν θα πρέπει να λαμβάνονται ως στοιχεία προτροπής αγοράς ή πώλησης  επενδυτικών τίτλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου